Firmaer - arbejdsmiljø - behandler

40 55 88 99 | Frederiksberg alle 39a

Firmaer og behandling

Trivsel hos medarbejdere

 

Ca 200.000 lider dagligt af hovedpine! Det anslås at svare til godt 3 mio sygedage årligt. Det må da være en god grund at indføre behandinger. Chefens bundlinje skal jo også se godt ud :-)

 

Arbejdsstillinger

 

Det kan være uhyggeligt at se, hvordan vi egentlig står og sidder når vi er på arbejde. Kroppen er skabt til at være i bevægelse. Det skaber mobilitet og smidighed, og mindsker smerter og anspændthed. Du kan eventuelt se hvilken effekt, det har på din egen krop, med en krops- og holdningsanalyse. En sund og rask krop der er i god bevægelighed skaber automatisk et sundt sind.

 

Massør til firmamassage

 

Har I snakket om at finde en dygtig kropsterapeut til firmaet? Så står jeg klar. I kan få tilknyttet jeres firma til min praksis. Firmamassage er et vigtigt redskab for en sund krop, for et langt arbejdsliv med alt for mange timers stillesiddende arbejde er kroppen ikke skabt til. På sigt vil jeg også kunne komme til jeres firma med en massageordning, men de fleste vælger at komme til klinikken.

 

Psykisk arbejdsmiljø

 

Det sunde sind kan vi meget nemt overføre til arbejdsmiljøet. Hvor vi trives godt, skaber vi også glæde omkring os. Så kan vi spørge os selv hvor sundt et samfund vi egentlig er, når så mange mistrives på arbejdspladserne. Øv!

 

Et godt arbejdsmiljø handler ikke kun om miljøet. Det er i lige så høj grad et spørgsmål om, hvordan den enkelte trives. Når arbejdsrelateret stress er så udbredt i dag, skal der virkeligt sættes ind, for at mindske det. Det skal være en fantastisk følelse at møde på arbejde, og den enkelte skal ønske at bidrage til sundt psykisk arbejdsmiljø.

 

Dårlig trivsel påvirker hele arbejdspladsen

 

Da arbejdet trods alt udgør godt 1/3 af døgnet er det fuldstændigt afgørende for en generel trivsel og livsglæde, at kontoret er et godt sted at være. Stress - som i naturens rene form, er en virkningsfuld og yderst vigtig mekaniske - prøver jo at fortælle os, når vores miljø og omgivelser ikke stemmer overens med, hvad der er sundt for os.

 

Så hvad kan jeg gøre?

 

Kom forbi og find ud af det :-)

 

Da jeg har arbejdet med firmaer, hoteller, plejehjem, rehabiliteringscentre, DGi-byen, Falck, og andre, har det givet mig en meget bred forståelse for at arbejde med erhvervslivet. Arbejdet med samspillet mellem fysiske og mentale fakulteter er altafgørende, og noget der bør være mere fokus på. Ikke nok med at få behandling, så er det også vigtigt at få redskaber med. Så kan du selv arbejde videre.

Spred budskabet videre på arbejdspladsen om trivsel!

 

Behandlingen:

  • Hjælper trivsel og kropsholdning
  • Forbedrer arbejdsmiljø og sundhed
  • Øger dit fokus
  • Mindsker smerter
  • Øger koncentrationen
  • Afhjælper arbejdsrelateret stress
  • Lindrer skulder- og nakkesmerter
  • Forbedrer din siddestilling

Tlf 40 55 88 99

 

Adresse Frederiksberg 1820,

Frederiksberg allé 39a

 

Email siba@ret-op.dk