behandlinger

61 27 77 58 | Frederiksberg Allé 39A

Behandling

Der tilbydes en række forskellige behandlinger i klinikken. Nedenfor ser du en kort gennemgang.

 

Hvad end du mangler klassisk fysiurgisk massage, døjer med smerter i muskel- og ledstrukturen, eller du behøver en sportsmassør, så behandles der efter dine behov.

 

Jeg ser frem til at høre fra dig!

 

 

Mine kerneområder:

  • Wellness, sports og fysiurgisk massage m.f
  • Skadesbehandling
  • Fokus på åndedræt
  • Træningsprogrammer: Forebyggende & skadesbehandlende
  • Led og bevægelighed
  • Muskler og afspænding

 

Klassisk fysiurgisk massage:

Fysiurgisk massage er en mere dybdegående form for massage, der er særdeles effektivt for skadesforebyggelse og skadesbehandling.

Fysiurgisk massage kræver, at massøren er bevidst om kroppens opbygning: f.eks. bør massøren have en god forståelse for kroppens anatomi.

Læs mere ...

Kropsterapi:

Leddene er meget belastede og udsatte områder. Ved at arbejde i dine led og skabe passage for kredsløb og nerver, kan det være en hjælp til at få nedsat indskrænket bevægelighed og smerter. Vi får arbejdet godt ind i dine led via massage, stræk og pulserende bevægelser der skaber en sund bevægelig krop.

Dybdegående sportsmassage:

Smerter, skader, ømheder. En krop der er belastet, men som stadigvæk skal fungere til din hverdag. Den skal måske præstere til dit løb eller anden aktivitet. Så få gjort noget ved det, inden smerten udvikler sig.

Der er mange symptomer som har godt af at blive taget seriøst. Du har måske fået noget akut, men mange går med belastningen alt for længe. Læs mere ...

Bindevævsmassage og myofascial release (MFR):

Rundt om vores muskler og organer sidder der et stærkt elastisk materiale, kaldet bindevæv (fascier). Bindevæv er blandt andet det materiale, der holder kroppen ret og holder sammen på andre væv og organer. Ved bindevævsmassage vil du opleve blide og længerevarende stræk af huden, muskler og led. . Læs mere ...

Gravidmassage:

Dette kan være effektiv behandling både før, under og efter graviditet. Det er vigtigt at få slappet af, og få skabt en god kropsbevidsthed for sig selv. Hvad der påvirker dig, vil uden tvivl også påvirke dit barn. Zoneterapi og reflexologi aflaster fødderne og fjerner spændinger i kroppen. Læs mere ...

Krops- og holdningsanalyse:

Fra et fysioterapeutisk synspunkt er der meget fokus på holdning og skævheder i bevægeapparattet. Din kropsholdning og kropsøkonomi. Efter behov kan vi udføre en stående analyse, hvor vi sammen får kortlagt eventuelle områder der skal rettes ud, og måske styrkes eller aflastes og behandles. Læs mere ...

Generelt fokus på:

 

Behandling af en stresset krop:

Stress og uro kan sætte sig i kroppen, og det kan vi, i så fald, rette op på. Det er utrolig vigtigt at lære sin krops advarsler og tegn at kende, og her kan jeg hjælpe. Alt for mange går rundt med høje værdier af stresshormoner, og hvis ikke der gøres noget ved det, kan det udvikle sig meget til kritiske og helbredstruende komplikationer.

 

Åndedræt og lungerne:

Hvis ikke dine lunger virker, så virker ingen andre organer ret længe, heller. Vejrtrækningsøvelser er derfor en vigtig del af enhver behandling. Pulmones (lungerne) arbejder som hjertet, hvert eneste sekund, hele livet. Har du styr på åndedrættet, øger du samtidig koncentration og hjernens effektivitet, da blodet iltes optimalt. Øger koncentration, fokus og psykiske belastninger.

 
 
 

Hvis du har spørgsmål er du velkommen til at skrive her

Tlf:

61277758

 

Email: frederikvind@hotmail.com

Min partner Simon har lavet en række podcasts med fokus på sundhed og velvære.