Sportsmassage

61 27 77 58 | Frederiksberg Allé 39A

Sportsmassage

Sportsmassage

Smerter, skader, ømheder. En krop der er belastet, men som stadigvæk skal fungere til din hverdag. Den skal måske præstere til dit løb eller anden aktivitet. Så få gjort noget ved det, inden smerten udvikler sig.

Der er mange symptomer som har godt af at blive taget seriøst. Du har måske fået noget akut, men mange går med belastningen alt for længe.

 

Kroppen er et sted vi skal føle os godt tilpas i. Muskler, led og psyken.

Sportsmassage er naturligvis en kendt form for behandling inden for sportsverdenen, men det betyder absolut ikke, at det kun er dér, det benyttes. Sportsmassage læner sig meget op ad fysiurgisk massage, i og med vi arbejder dybt i muskler og led.

 

Her har vi typisk et større fokus på eventuelle skader, gener eller skavanker, med henblik på at få behandlet effektivt og mindske eller fjerne symptomer.

 

"Triggerpunkter"

Benyttes ofte, da det er godt til at lokalisere konkrete infiltrationer i vævet og få dem løsnet op. Vi benytter tværgreb i muskelvævet, hvor vi får vredet musklen og arbejdet den godt igennem, for at bryde med spændinger og ophobninger.

 

 

Fordele ved sportsmassage

 

  • Affaldsstofophobninger og mælkesyre i musklerne. Den dybdegående massage hjælper blodkar og lymfesystem med bedre flow

 

  • Hypertonus, når musklerne er overspændte og ikke kan slappe af. Udover at strække og opvarme væv, udløser sportsmassagen beroligende hormoner

 

  • Generel stivhed i muskulatur og led. Når vævet bliver smidiggjort og musklerne mere afslappede, forsvinder stramheden

 

  • Ømme muskler og smerter. Spændt muskulaturm myoser og overbelastning gør ondt - slip af med det.

Har du spørgsmål, så er du velkommen til at skrive her

 
 
 

Tlf:

61277758

 

Email: frederikvind@hotmail.com

Min partner Simon har lavet en række podcasts med fokus på sundhed og velvære.